Skocz do zawartości

Test
Witamy na Forces Of Poland
Forces Of Poland to klan założony 10 Maja 2010 Roku przez Grześka61, Gogina1, Lvcaza, Tokia oraz Piotra Jestem i który z niewielkimi przerwami istnieje do dnia dzisiejszego. Przez te lata zostaliśmy #1 klanem w Polsce pokonując w oficjalnych wojnach miedzy innymi TPC oraz AP. Zaloguj się kliknij tutaj - jeżeli nie masz konta kliknij tutaj !
Zdjęcie

Turniej PVP - Jagex

- - - - -

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#1
Caziu

Caziu
  • 2369 postów
  • LocationB-B
  • Rsn:Niemam

https://www.runescap...vp-championship

 

 

Nie potrzeba własnego acc, Jagex specjalnie na ta okazje stworzy specjalne servery gdzie kadzy bedzie mial maxa + full bank itemkow.

 

 

Pytanie czy znajda sie ludzie aby zebrać do 5 vs 5, na 20 vs 20 raczej nie licze :P



#2
Caziu

Caziu
  • 2369 postów
  • LocationB-B
  • Rsn:Niemam

Lista zapisanych

- Janusz



#3
$Czaki

Czaki
  • 198 postów
  • Rsn:8DD

JESTEM!



#4
$Czaki

Czaki
  • 198 postów
  • Rsn:8DD

Lista zapisanych

- Janusz

- Czaki



#5
$ssdfhsdufhdufsdhfsfdsuhfsdfhsud

ssdfhsdufhdufsdhfsfdsuhfsdfhsud
  • 376 postów
  • Rsn:a

User's Awards

     

Tez w sumie moge isc. Ale szanse, ze wgl nas jagex wezmie i, ze chociaz jeden fight wygramy sa male lol



#6
Matzz

Matzz
  • 472 postów
  • Rsn:xMatzz

Tez bym chcial


Dołączona grafika

#7
Goger

Goger
  • 920 postów
  • Rsn:Goger
chetny




#8
$Kilus

Kilus
  • 413 postów
  • Rsn:Sak my dek
No to pewnie :)

#9
Caziu

Caziu
  • 2369 postów
  • LocationB-B
  • Rsn:Niemam

Zgłosić zawsze się można :P

 

Potrzebne jeszcze 2 osoby + te osoby co sie zapisały muszą być pewne że - będą dostępne

4pm UTC / 12pm EST - 10:30pm UTC / 6:30pm EST on Saturday 12th and between 4:45pm UTC / 12:45pm EST - 9:45pm UTC / 5:45pm EST on Sunday 13th.

 

Lista zapisanych

- Janusz

- Czaki

- Krzys

- Matzz

- Kilus

- Goger

- Grzesiek



#10
$ssdfhsdufhdufsdhfsfdsuhfsdfhsud

ssdfhsdufhdufsdhfsfdsuhfsdfhsud
  • 376 postów
  • Rsn:a

User's Awards

     

Ja zapisany bardziej na lawke rezerwowa - kazdy kto chce ma priorytet przede mna.



#11
Grzesiek

Grzesiek
  • 571 postów
  • Rsn:Grzesio61

tak


Dołączona grafika
Dołączona grafika


#12
$Liber71

Liber71
  • 582 postów
  • Rsn:Huam

bede


"Najpierw cię ignorują, Potem śmieją się z ciebie, Później z tobą walczą, później wygrywasz."

Dołączona grafika


#13
Caziu

Caziu
  • 2369 postów
  • LocationB-B
  • Rsn:Niemam

Lista zapisanych

- Janusz

- Czaki

- Krzys

- Matzz

- Kilus

- Goger

- Grzesiek

- Liber



#14
$staszko95

staszko95
  • 4 postów
  • Rsn:Laky333

oj jak można to tak :)



#15
Goger

Goger
  • 920 postów
  • Rsn:Goger

zbliżamy się do 20vs20 :P





#16
Caziu

Caziu
  • 2369 postów
  • LocationB-B
  • Rsn:Niemam

8 juz jest, mozecie dalej sie zapisywać bedziemy miec rezerwe, deadline do zgloszen jest jeszcze ponad tydzien.



#17
$Kilus

Kilus
  • 413 postów
  • Rsn:Sak my dek
Ja panowie jeszcze sprawdze grafik jutro bo ja w niektore weekendy pracuje

#18
Goger

Goger
  • 920 postów
  • Rsn:Goger
Trzeba zmobilizowac jeszcze 2-3 osoby i bedziemy mogli 2 ekipy po 5 wystawic




#19
$Hubek

Hubek
  • 848 postów
  • LocationKraków
  • Rsn:Hubek

bede


Dołączona grafika

#20
$Markis

Markis
  • 741 postów
  • Rsn:Rabia U

User's Awards

     

jak mi ktos przypomni na fejsie dzien wczesniej to bd pozdrowki